SO-FLEX™ II
SO-FLEX™ II یک عامل نرمکننده بدون فتالات است که سختی نهایی انواع محصولات پلییورتان انعطافپذیر Smooth-On را کاهش میدهد. جداول زیر تأثیر SO-FLEX™ II را بر روی لاستیکهای پلییورتان کاملاً پخته شده (7 روز در دمای 73°F/23°C) نشان میدهد زمانی که بهعنوان درصدی از کل مخلوط اضافه میشود.
دستورالعملها
ایمنی
- از این محصول در یک منطقه با تهویه مناسب (تهویه به اندازه اتاق) استفاده کنید.
- از عینک ایمنی، آستین بلند و دستکش لاستیکی برای کاهش خطر آلودگی استفاده کنید.
- محصولات را در یک محیط گرم (73°F / 23°C) نگهداری و استفاده کنید.
- این محصول عمر مفید محدودی دارد و باید هر چه سریعتر استفاده شود.
- از دستکش و حفاظت چشم برای کاهش خطر آلودگی استفاده کنید.
اندازهگیری و مخلوط کردن
از SO-FLEX™ II بر اساس وزن استفاده کنید: برای بهترین نتایج، باید از یک مقیاس دقیق برای استفاده صحیح از SO-FLEX™ II استفاده کنید. SO-FLEX™ II باید وزن شده و بهطور کامل (حداقل یک دقیقه) با مقدار مناسب قسمت B مخلوط شود قبل از اینکه با قسمت A ترکیب شود.
جداول مخلوط کردن
Brush-On™ 40 100A:125B pbw
| قسمت B |
SO-FLEX™ II |
مخلوط کنید |
قسمت A |
سختی Shore A |
| 125 g |
0 g |
مخلوط کنید |
100 g |
40 |
| 125 g |
10 g |
مخلوط کنید |
100 g |
35 |
| 125 g |
20 g |
مخلوط کنید |
100 g |
30 |
| 125 g |
40 g |
مخلوط کنید |
100 g |
20 |
PMC™-121/50 2A:1B pbw
| قسمت B |
SO-FLEX™ II |
مخلوط کنید |
قسمت A |
سختی Shore A |
| 100 g |
0 g |
مخلوط کنید |
200 g |
50 |
| 100 g |
15 g |
مخلوط کنید |
200 g |
44 |
| 100 g |
30 g |
مخلوط کنید |
200 g |
39 |
| 100 g |
60 g |
مخلوط کنید |
200 g |
31 |
PMC™ 780 DRY 2A:1B pbw
| قسمت B |
SO-FLEX™ II |
مخلوط کنید |
قسمت A |
سختی Shore A |
| 100 g |
0 g |
مخلوط کنید |
200 g |
80 |
| 100 g |
15 g |
مخلوط کنید |
200 g |
73 |
| 100 g |
30 g |
مخلوط کنید |
200 g |
69 |
| 100 g |
60 g |
مخلوط کنید |
200 g |
60 |
Reoflex™ 20 1A:1B pbw
| قسمت B |
SO-FLEX™ II |
مخلوط کنید |
قسمت A |
سختی Shore A |
| 100 g |
0 g |
مخلوط کنید |
100 g |
20 |
| 100 g |
10 g |
مخلوط کنید |
100 g |
17 |
| 100 g |
20 g |
مخلوط کنید |
100 g |
13 |
| 100 g |
40 g |
مخلوط کنید |
100 g |
6 |
Vytaflex™ 10 1A:1B pbw
| قسمت B |
SO-FLEX™ II |
مخلوط کنید |
قسمت A |
سختی Shore A |
| 100 g |
0 g |
مخلوط کنید |
100 g |
10 |
| 100 g |
10 g |
مخلوط کنید |
100 g |
6 |
| 100 g |
20 g |
مخلوط کنید |
100 g |
4 |
| 100 g |
40 g |
مخلوط کنید |
100 g |
توصیه نمیشود |
Vytaflex™ 20 1A:1B pbw
| قسمت B |
SO-FLEX™ II |
مخلوط کنید |
قسمت A |
سختی Shore A |
| 100 g |
0 g |
مخلوط کنید |
100 g |
20 |
| 100 g |
10 g |
مخلوط کنید |
100 g |
18 |
| 100 g |
20 g |
مخلوط کنید |
100 g |
16 |
| 100 g |
40 g |
مخلوط کنید |
100 g |
12 |
Vytaflex™ 30 1A:1B pbw
| قسمت B |
SO-FLEX™ II |
مخلوط کنید |
قسمت A |
سختی Shore A |
| 100 g |
0 g |
مخلوط کنید |
100 g |
30 |
| 100 g |
10 g |
مخلوط کنید |
100 g |
27 |
| 100 g |
20 g |
مخلوط کنید |
100 g |
20 |
| 100 g |
40 g |
مخلوط کنید |
100 g |
16 |
Vytaflex™ 60 1A:1B pbw
| قسمت B |
SO-FLEX™ II |
مخلوط کنید |
قسمت A |
سختی Shore A |
| 100 g |
0 g |
مخلوط کنید |
100 g |
60 |
| 100 g |
10 g |
مخلوط کنید |
100 g |
55 |
| 100 g |
20 g |
مخلوط کنید |
100 g |
47 |
| 100 g |
40 g |
مخلوط کنید |
100 g |
36 |
توجه: * سختی Shore پس از 7 روز در دمای 73°F/23°C اندازهگیری شده است.