چگونه قالبهای غذایی آسان و سرگرمکننده با خمیر سیلیکون بسازیم
بررسی کلی
خمیرهای سیلیکون Equinox® ایمن برای مواد غذایی هستند و میتوانند برای ساخت قالبهای شکلات، آبنبات سخت، خرسهای گم، ژلاتین، مارزیپان، پنیر، نوقا، شکر ریخته شده، خمیر آدامس، برنج شکلدار، غذاهای شکلدار در جعبههای بنتو، رویال آیسینگ، پاستیلاج، بستنی، پاته، تزئینات کیک قابل خوردن، موتیفهای دسر، یخ، فوندانت، کره و موارد دیگر استفاده شوند!
این خمیرها استفاده آسان، زمان خشک شدن سریع و مقاومت در برابر حرارت دارند و قالبهای خشک شده شما سالها دوام خواهند داشت و هزاران کاسه تولید خواهند کرد.
اگر هرگز آرزو کردهاید که شکلات خود را در خانه بسازید، به دنباله مراحل زیر نگاهی بیندازید تا ببینید چقدر سریع و آسان است که از خمیر سیلیکون Equinox® 38 استفاده کنید. قبل از استفاده، به بولتنهای فنی این مواد برای دستورالعملهای صحیح پردازش مراجعه کنید. برای دریافت بولتن فنی دستورالعملهای پردازش برای لاستیک سیلیکونی ایمن برای مواد غذایی، کلیک کنید.
سیلیکونهای ایمن برای مواد غذایی Smooth-On:
مواد مورد استفاده در این آموزش:
مرحله ۱: آمادهسازی محل کار
ما از خمیر سیلیکون ایمن برای مواد غذایی Equinox® 38 برای ساخت قالبی از یک سکه استفاده خواهیم کرد که برای ساخت کاسههای شکلاتی سکهای به کار خواهد رفت. سکه را به یک پایه بچسبانید. سپس، چسب داغ را به پشت سکه اعمال کنید. سکه را با فشار محکم به پایه بچسبانید و اجازه دهید چسب خشک شود قبل از اینکه ادامه دهید.
یک فرم پشتیبانی با استفاده از قیچی و فنجان دلی ایجاد کنید. فرم پشتیبانی به ارائه تقویت کمک میکند زیرا شما خمیر را به سکه و اطراف آن فشار میدهید. قالب شما با استفاده از فرم پشتیبانی یکنواختتر خواهد بود که به نوبه خود کاسههای بهتری تولید خواهد کرد. لبه فنجان دلی را برش دهید تا فرم پشتیبانی ایجاد شود. حدود ۱/۲ اینچ از همه طرف سکه اصلی را باقی بگذارید. فرم پشتیبانی را با استفاده از چسب داغ به پایه بچسبانید.






مرحله ۲: توزیع و اعمال Equinox™ 38
Equinox™ 38 به نسبت ۱ قسمت A به ۱ قسمت B، به حجم مخلوط میشود. Equinox™ 38 دارای زمان کار حدود ۴ دقیقه در دمای اتاق (۷۳ درجه فارنهایت/۲۳ درجه سلسیوس) است. حتماً به طور کامل مخلوط کنید تا هیچ رگهای در ماده وجود نداشته باشد و رنگ یکنواخت شود. خمیر را محکم روی سکه و لبههای خارجی فرم پشتیبانی فشار دهید. از جابهجایی غیرضروری خمیر خودداری کنید زیرا ممکن است تصویر قالب شما را دچار اختلال کند. پایهای یکنواخت ایجاد کنید تا کاسه شکلاتی به صورت مستقیم باشد.






مرحله ۳: جدا کردن قالب / پایان دادن
Equinox® 38 در حدود ۳۰ دقیقه در دمای اتاق (۷۳ درجه فارنهایت/۲۳ درجه سلسیوس) خشک میشود. پس از اینکه کاملاً خشک شد، فرم پشتیبانی را از خمیر جدا کنید. قالب Equinox® 38 جزئیات سکه اصلی را به خوبی نشان میدهد. اکنون زمان ریختن کاسه شکلات سکهای ماست. شکلات را طبق دستورالعمل تولیدکننده ذوب کنید. خمیرهای سیلیکون سری Equinox® قادر به تحمل دماهای تا ۴۵۰ درجه فارنهایت هستند. اجازه دهید شکلات کاملاً خنک شود قبل از جدا کردن قالب. کاسه شکلات به راحتی از قالب جدا میشود و قالب آماده استفاده مجدد بلافاصله است.
شکلات شما آماده لذت بردن است. شکلاتهای تلخ و شیرین فقط آغاز کار هستند!





